Mikor van szükség a női Viagrára?

index_1.jpg

Kedves Hölgyek, Lányok, Asszonyok!

Ez a bejegyzés kifejezetten nektek szól, akik láttatok már ezt-azt, átéltetek ilyet-olyat, tapasztaltatok egy s mást. Tegnap értesültem róla, hogy végre piacra dobták a női "Viagrát", aminek nem egészen ez a neve, a hírekben női vágyfokozóként említik. Azt hiszem, sokak nevében zengem az ég felé: Hallelujah!

Előzetes kutakodásom során két problémát fedeztem fel első blikkre: 1. receptköteles. (Szemérmesen elképzelem, ahogyan besunnyogok a háziorvoshoz, mondván, problémáim vannak a vágyaimmal, majd miután kifejtem, hogy húsz éve vagyok az urammal, felkacag, kitessékel és kéri a következőt.) 2. Egyelőre csak Ámerikában kerül forgalomba.

Tudniillik - egymás közt bevallhatjuk - vannak olyan élethelyzetek, amikor még egy nagymosást is előbb kívánunk meg, mint a szexet. És nem csak az olyan triviális vágy-gyilkosokra gondolok, mint a szülés utáni napok vagy amikor elpusztul a teknősünk. Olyan - a férfiak által talán kevéssé ismert - időszakokról beszélek, amikor egyszerűen alkalmatlanok vagyunk harmadik női szerepünk betöltésére. (Tudjátok, arra közhelyre gondolok, amit a nagy hímsovinizmus idején fogalmazott meg A FÉRFI: a nő a konyhában legyen szakácsnő, a gyerekszobában az ideális édesanya, az ágyban pedig prostituált. Azt hiszem, A FÉRFI más kifejezést használt a harmadik szerepkörre.)

Szóval, vegyük hát sorra, melyek a leggyakoribb libidó-killerek és imádkozzunk, hogy mielőbb begyűrűzzön hozzánk is eme nagyszerű szer!

1. PMS

Azon férfiak kedvéért, akik olvassák a blogot (jól is teszik, legalább kiokosodnak a nők működését illetően), a PMS azt jelenti: premenstruációs szindróma. Egyesek - nyilván férfiak - tagadják a létezését, de aki már átélte a menstruáció előtti napok ideg-összeroppanással kevert letargiáját, az tudja, miről beszélek. A férfiak is. Ilyenkor egyrészt hisztisek vagyunk, másrészt pattanásokkal súlyosbított vízvisszatartást produkálunk, amelyet még az oly' kívánatos félisten, a párunk sem tud enyhíteni, amikor felajánlja szolgálatait. Tapasztalataim szerint ilyenkor csak két megoldás van: a mákos pite és a Nutella.

2. A gyerek beteg / iskolába jár / iskolaszünete van ...

Egy férfi nagyon nehezen tudja elképzelni, hogy egy nőt milyen erősen befolyásol a gyermeke állapota. Ha beteg, azonnal átváltozunk éjszakás nővérré, ha nagydolgozatra készül, képesek vagyunk Madame Currie-t megszégyenítő alapossággal belevetni magunkat a kémia rejtelmeibe, ha pedig nyári szünet van, nos, akkor egyszerre töltjük be a napközis tanítónéni, a konyhás néni és az animátor néni szerepköröket. És valahogy nehéz mindezeket levetve éjfél körül neccharisnyát húzni és szabad folyást engedni az elemi ösztönöknek. Engem például ilyenkor a fajfenntartás ösztöne helyett jóval erősebben befolyásol az életben maradás ösztöne. 

3. Gáz van a munkahelyen

A kétkeresős családmodell rendben van. A női karrierépítés rendben van. Az életfogytig tartó konyhai robotolás tanulás rendben van. Elvégre egy nő ugyanarra lehet képes, mint egy férfi. (Bár nekem még egyszer sem sikerült kereket cserélnem. Igaz, vezetni sem tudok....) De hogy ez az önálló keresettel rendelkező, ilyen-olyan karriert építő és önmagát állandóan továbbképző nő még rúdtáncoljon is, miközben a munkahelyén a férfi főnöke visszadobja a prezentációját, mondván, nem látja benne a víziót... nos, az meglehetősen túlzó elvárásnak tűnik. 

Tehát igenis van létjogosultsága a női Viagrának!
A készítmény leírásában az szerepel, hogy kifejezetten az agyat stimulálja, hogy a fentiek dacára igenis érezzen eget rengető vágyat - gondolom, függetlenül a vágy tárgyától. És hogy mellékhatásként (bizonyos gyógyszerekkel és alkohollal együtt alkalmazva) fáradtság, alacsony vérnyomás és szédülés jelentkezhet? Ugyan már, csajok! Hát ki ne akarna fáradtan, alig élve és szédelegve szexelni...???